Cikkek Video Facebook Twitter Flickr Adok-Veszek FAQ Olvasóim

Copyright

Az oldalon található képek Kiss Ákos szellemi tulajdonát képezik (kivétel ahol külön jelezve van más fotós, mint alkotó). A képeket engedély nélkül felhasználni, átalakítani illetve terjeszteni nem lehet. Minden jog fenntartva!

Fényérték

2009. március 27., péntek

Várom a jó időt


Mostanában úgy vagyok a fotózással, hogy egyre inkább szeretnék szabadtéri képeket, de sajnos sem az időjárás, sem pedig a ráfordítható időm nem járul hozzá ehhez. Ami a szabadidőt illeti, úgy tűnik, hogy jövő héttől még kevesebb lesz belőle, mert új munkahelyen kezdek április 1.-től. Ennek egyébként örülök.

A jövőbeni terveim között szerepel a Podcast beindítása, aminek a technikai részleteit elkezdtem egyeztetni Deák Andrissal. Akik jelezték, hogy szívesen részt vennének ebben, azokat majd fel fogom keresni (valószínűleg egy újabb post keretében :) ). Leginkább egy műsorvezető társra lenne szűkség. Többen javasoltátok a konferenciabeszélgetős podcast lehetőséget, amin szintén gondolkodom.

Ami még újdonság, hogy mától van Twitter feed is, bár nem tudom, hogy mennyire lesz időm foglalkozni vele. Mindenesetre teszek egy próbát. Akit érdekel, az itt tud feliratkozni rá. Ezzel együtt megjelent a főmenüben egy Twitter menüpont, illetve az sidebar-ra is tettem ki egy Twitter widget-et.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hajrá, várom az új fícsöröket :)
A szabadtéri fotózáshoz: lassan tényleg tavasz lesz, flickr meeting a kopaszi gáton? :) ha jól tudom ott rendezik meg idén a triatlon eb-t vagy vb-t, ott lehetne jókat lőni.

Unknown írta...

miert kell jo ido a szabadteri fotozashoz?:) addig jo amig nem sut a nap allandoan, akkor johet majd a vacakolas a deritolapokkal, most max fazik kicsit a modell :)

Akos Kiss írta...

JaMaN: benne vagyok a flickr meetingben! :)

Andika: a jó idő alatt azt értem, hogy legyen melegebb, meg legyenek már végre levelek a fákon és persze legyenek szép felhők. :) Amúgy szeretnék pár képet kemény fényben is, felhők nélkül, de derítőlapra oda szűkség lesz.

Névtelen írta...

Jaja, jöhetne egy kis jó idő...

Meg nyílhatnának a szép virágok, "szépülhetne" a természet :)


JaMaN
A triatlon eb/vb jó lenne :)

Én most valami rallyversenyen fotóznék szívesen, de nem tom mikor és hol lesz :S

Meg a forma1 is jó lenne nyárom :)
Csak jó drága a jegy :(

Üdv richi