Cikkek Video Facebook Twitter Flickr Adok-Veszek FAQ Olvasóim

Copyright

Az oldalon található képek Kiss Ákos szellemi tulajdonát képezik (kivétel ahol külön jelezve van más fotós, mint alkotó). A képeket engedély nélkül felhasználni, átalakítani illetve terjeszteni nem lehet. Minden jog fenntartva!

Fényérték

2009. március 19., csütörtök

Jön a vihar

Ezek a képek még tavaly májusban készültek, a fotozz.hu klub kirándulásán. Tihanyból érkeztünk vissza Szántódra, amikor elkezdett sötétedni az ég alja. Hirtelen hihetetlen kontrasztok alakultak ki, hiszen az egyik oldalról a késő májusi nap sütött, míg a másik oldal már teljesen sötét volt a viharfelhők miatt. Ekkor fotóztam le ezt a horgászt, akit látszólag nem érdekelt a közelgő ítéletidő.

Facing the storm
Farkasszemet nézve a viharral

Jön a vihar
A vitorlásoknak sem maradt sok idejük partot érni.

Vitorlás
Ők valószínűleg megúszták

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Mindig zavarban vagyok, hogy hová kommentezzek, de a flickren adtam a csillagot, ide meg akkor inkább írok. Az első kép tetszik a legjobban! A vágás, a kompó, színek, minden nagyon a helyén van. Olyan, mintha mi is ott ülnénk, "facing the storm". Szóval fave.

Névtelen írta...

Nem rossz képek, de nagyon zajosak.
Kár ezért...

Névtelen írta...

Nekem a felső fotó tetszik az eddigi képeid közül a legjobban, nagyon érdekes lett, szerintem a zaj sem ront rajta.

Stüsy

Kozsák Rudolf Árpád írta...

Nagyon jó képek! Nekem is a felső tetszik a legjobban, remek kompozíció. A zaj még szeritem tovább növeli a hatást (amúgy is szeretem).

Akos Kiss írta...

Köszönöm szépen a kommenteket! :)

A zaj itt nekem is tetszik egyébként. :)

Akos Kiss írta...

Pihe: Mostanában egyre kevesebb időm van flickr-ezni és inkább próbálom ide terelni az embereket. De igazából bárhova írod, örülök neki. :)