Cikkek Video Facebook Twitter Flickr Adok-Veszek FAQ Olvasóim

Copyright

Az oldalon található képek Kiss Ákos szellemi tulajdonát képezik (kivétel ahol külön jelezve van más fotós, mint alkotó). A képeket engedély nélkül felhasználni, átalakítani illetve terjeszteni nem lehet. Minden jog fenntartva!

Fényérték

2009. március 2., hétfő

Még webkettesebb blog

A címért ezúton is elnézést. :)

Szabolcsnál (Pihe) olvastam, hogy ő is új dolgok bevezetésével kísérleteik a blogján, és bennem is mostanában fogalmazódott meg 1-2 általam hasznosnak vélt újítás.

Az egyik ilyen igazából nem saját ötlet, hanem a Google volt az, aki a Rendszeres olvasók widget-et jól átalakította. Az átalakítást következtében talán még könnyebb lett csatlakozni és még kényelmesebben elérhetőek a regisztrált tagok adatai. Ez azt jelenti, hogy a feliratkozók is kapnak egy kis reklámot. A hátulütője a dolognak, hogy 7 olvasóm a migrálás következtében elveszett. Tőlük ezúton is bocsánat, nem én voltam. :) Remélem a feed-et azért még megkapják vagy sikerül visszairatkozniuk. :)

A másik újdonság, hogy regisztráltam a Delicious-re és a blogon jobb oldalt megjelent egy új widget, ahol az általam érdekesnek talált linkeket osztom meg az érdeklődőkkel. Még elég gyér a tartalma, de mostantól ide fogok bookmarkolni, nem pedig a Firefoxba. :) Ez azért, jó mert ha találok valami érdekeset, azt egyből láthatjátok.

Gondolkozok még azon, hogy az általam nemrég létrehozott Adok-veszek flickr groupnak is adjak e egy kis reklámot azáltal, hogy a feed-et belevarázsolom az oldalsávba. Érdekelne, hogy ez mennyire jönne be nektek. Mert, ha titeket nem hoz lázba pár használt fotós cucc, akkor nem erőlködök. :) Persze az sem biztos, hogy találok neki megfelelő helyet az oldalsávban... Meglátjuk! :)

Tervezek ezen kívül még pár dolgot, úgyhogy, aki nem feed-et olvas, hanem weben látogatja az oldalt, annak valószínűleg lesznek még újdonságok.

Stay tuned! ;)

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Engem az adok-veszek cucc "izgatott fel" a legjobban :)
Szerintem jó lenne, ha lenne egy kis widget ebből az adok veszek-es cuccból, de mondjuk nem hiszem hogy valaki pont itt találná meg azt a fotós cuccot, amit keres. De ki tudja? :)
Üdv richi

Akos Kiss írta...

Richi: igen, de ennek pont az a lényege, hogy nem csak innét elérhető, hiszen az egy Flickr group. Tehát az bárki mkirakhatja a saját weblapjára/blogjára és mindenhol ugyanazt lehetne látni.
Egyfajta social bolhapiac. :)

Persze hátulütője, hogy a hirdetések feladásához és az eladókkal/vevőkkel való kommunikációhoz kell rendelkezni flickr account-tal. Bár szerintem ez nem túl durva megkötés egy fotós adok-veszek dolognál.

Andor írta...

Engem is az adok-veszek érdekel leginkább.
A többi 'webkettes' cucc engem annyira nem hoz lázba, de persze ízlések és pofonok... :-DDD

voidcontext írta...

Ez az új rendszeres olvasók cucc picit megzavart... Meg kellett vele küzdeni rendesen, ugyanis nem látszódott semmi, sem itt, sem a saját blogomon. Ma nagy nehezen rájöttem: csak engedélyezni kellett a gmodules-től származó javascripteket (alapból minden tiltva van). Így viszont már látszik, hogy tényleg jó ki cucc :)

Nálam is eltűnt valaki... vagy leiratkozott... :D

Névtelen írta...

én is arra szavazok, hogy legyen adok-veszek rovat, gerjedek a régi fotós cuccokra :)

Akos Kiss írta...

Köszi szépen a visszajelzéseket!
Egyelőre egy menü mellett döntöttem, ami az oldal tetejére tettem.
Jelenleg egy facebook link, egy flickr stream link és az adok-veszek flickr csoport linkje került ki. Még agyalok rajta, hogy ez mennyire volt tuti ötlet.
Kinézetet majd még feljavítom. :)

Gladis Vye írta...

Very good article, I often read articles on topics like this but never this good. Don't forget to read our article which is certainly no less interesting.

piala eropa 2021
casino indonesia