Cikkek Video Facebook Twitter Flickr Adok-Veszek FAQ Olvasóim

Copyright

Az oldalon található képek Kiss Ákos szellemi tulajdonát képezik (kivétel ahol külön jelezve van más fotós, mint alkotó). A képeket engedély nélkül felhasználni, átalakítani illetve terjeszteni nem lehet. Minden jog fenntartva!

Fényérték

2009. január 9., péntek

Sportfotózás 2 speedlight-tal

Persze nem a hagyományos értelemben vett sportfotózásról van most szó, mert ezek a képek egy 2009-es naptárhoz készültek.

A Haristobalad Photography triatlonistákat fotózott 2 rendszervakuval. Szerintem ez ismét egy olyan videó, ami tanulságos. Az elején leírják a beállításokat, amikkel sikerült a környezeti fényeket teljesen kiiktatniuk, így csak a két speedlight fénye látszik a képeken. És még egy trükk: a fókuszálás megkönnyítésére egy követ használtak ott, ahol a sportolók is elhaladtak.

2 megjegyzés:

Vörös Nándor írta...

Szia Ákos!
Nagyon sok energiát és időt fordíthatsz arra,hogy ilyen dolgokat felderíts. Ezek azok,amik miatt visszajárok ide. Rengeteg értékes információhoz jutottam már a blogodon keresztül. Ez a bejegyzés is közéjük tartozik.
Köszi és így tovább :)

Akos Kiss írta...

Szia Nándi!
Érdekel a dolog, így ha az időm engedi ilyenek után kutatok. :) Örülök, ha tetszenek a postok. Van is most sok bejegyzés ötletem és van anyag is hozzá, úgyhogy remélem sikerül legközelebb is valami olyat mutatnom, ami érdekes. Igyekezni fogok. ;)