Cikkek Video Facebook Twitter Flickr Adok-Veszek FAQ Olvasóim

Copyright

Az oldalon található képek Kiss Ákos szellemi tulajdonát képezik (kivétel ahol külön jelezve van más fotós, mint alkotó). A képeket engedély nélkül felhasználni, átalakítani illetve terjeszteni nem lehet. Minden jog fenntartva!

Fényérték

2009. augusztus 25., kedd

Twitter feed ajánló

Mostanában nagyon eltolódott a webkettes ténykedésem a Twitter irányába. Ezt leginkább azzal tudom magyarázni, hogy 140 karakternyi üzenetet hamar meg lehet írni, ellenben egy rendes blogpost-tal. Ha látok valami érdekeset, akkor csak 1 perc és máris meg van osztva. Na jó, néha meg kell izzadni, hogy 140 karakterbe beleférjenek a legfontosabb részek, de összességében jól használhatónak tartom. És ami a legjobb: a Twitter feed bárhova könnyen behúzható, így például a itt a blogon is olvashatóak a tweet-jeim (ez de csúnya szó), illetve a facebook falamon is automatikusan megjelennek ezek a bejegyzések.

Mobiltelefonról is elérhető, viszont a mobil verzióval nem vagyok elégedett, mert nem látom, hogy mennyi fér bele egy üzenetbe, és a szövegdoboz persze 256 karakter hosszú. Ennek rendszerint automatikus trimmelés a vége (mert ugye nem szól, hogy túlléptem a limitet, csak csonkít), ami annyira nem tuti.

Most 3 Twitter feed-et szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, amiken keresztül fotózással kapcsolatos híreket kaphattok. Mindhárom mikro blog naponta több alkalommal is frissül.

1. Spottr twitter feed,
2. Csikós Gábor twitter feed-je
3. Hrotkó Bálint twitter feed-je

Ajánljatok ti is fotós twitter feedet!

Nincsenek megjegyzések: