Cikkek Video Facebook Twitter Flickr Adok-Veszek FAQ Olvasóim

Copyright

Az oldalon található képek Kiss Ákos szellemi tulajdonát képezik (kivétel ahol külön jelezve van más fotós, mint alkotó). A képeket engedély nélkül felhasználni, átalakítani illetve terjeszteni nem lehet. Minden jog fenntartva!

Fényérték

2009. augusztus 14., péntek

Szünet előtti utolsó post

Nem hagyhatom ki ezt a postot, mert RobiLaci egy fél órája személyre szabott kínzással állt elő a facebook üzenőfalomon, amit kötelességemnek érzek megosztani veletek is. :)

Íme:



Nos, nekem konkrétan összeszorult a gyomrom, amikor láttam, hogy beledobja a fényképezőgépet a turmixgépbe.

Aki nem ismerné a "Will It Blend?" sorozatot, amit talán "Összeturmixolódik?" címmel fordítanék, annak javaslom, hogy nyugodtan kínozza magát pár további videójukkal. :) (iPhone tulajdonosok például tutira értékelni fogják ezt: http://www.youtube.com/watch?v=DLxq90xmYUs )

Az egész egyébként egy Blendtec nevű, amerikai cég agyszüleménye, ami így reklámozza csodás, mindent leturmixoló turmixgépét. Szóval, aki esetleg dühös lenne a gépére, az már tudja a tökéletes megsemmisítés receptjét! :D

3 megjegyzés:

juice írta...

én a laptopomat gyömöszkölöm bele

e1 írta...

Elég jól bírta a kis Olympus. Ha egy komolyabb magnéziumvázas DSLR kerülne bele, vagy egy tisztességes fényképezőp, mint pl. a Nikon FM2T, akkor talán bele is törik a blender foga. :)
Amúgy nekem úgy tűnt, hogy ez Olmpus reklám akart lenni, érdekes módon a saját termékeik tönkretevésével. :)

vinczepetya írta...

ezt a faszit kellene beletenni...:D