Cikkek Video Facebook Twitter Flickr Adok-Veszek FAQ Olvasóim

Copyright

Az oldalon található képek Kiss Ákos szellemi tulajdonát képezik (kivétel ahol külön jelezve van más fotós, mint alkotó). A képeket engedély nélkül felhasználni, átalakítani illetve terjeszteni nem lehet. Minden jog fenntartva!

Fényérték

2009. július 17., péntek

Kezd visszajönni a kedvem?

Az utóbbi időben kicsit elhanyagoltam a blogot. Igazából fotózni sem volt kedvem, ezért sem nagyon születtek új bejegyzések. Most viszont úgy érzem, hogy kezd visszajönni a kedvem. :) Persze ez nem azt jelenti, hogy több időm lesz fotózni, de talán a szabadidőmben képeket is készítek majd.

Legutóbb odáig jutottam, hogy már szinte sehova nem vittem magammal a gépet, ha azt külön nem kérték (pl. eseményt fotózzak). Pár napja Juice-szal a Kopaszi gáton is már csak a telefonjainkkal fotózgattunk. Elsőre sikerült is a telefont a szememhez emelni. Ennyit az optikai keresőhöz fűződő beidegződésről. :)

A lényeg, hogy ma este állványos fotózást tervezek a lassan egy éve nem használt Cokin filterekkel. Meglátjuk mi sül ki belőle. Addig is itt egy filteres videó az érdeklődőknek:




Szolgálati közlemény

Akik nem RSS olvasón keresztül követik a blogot (már ha van még ilyen azok után, hogy ritkán frissült az utóbbi időben), azok észrevehették, hogy a Twitter feed nagyobb hangsúlyt kapott azáltal, hogy az oldal tetejére került, közvetlenül a bejegyzések fölé. Ennek oka, hogy a rövid bejegyzésekre több időm van, így ott többnyire friss tartalom olvasható.

3 megjegyzés:

juice írta...

Örülök, hogy visszajön a kedved, Te amúgy is olyan lelkes típus vagy, ez ösztönző másnak is, úh. hajrá hajrá!

Ami a telefonos fotózást illeti: azért fotóztunk azzal, mert nem volt nálunk gép, de MÉG ÍGY IS fotózni akartunk!!! és punktum!

:)

szilvie írta...

Tegnap egy elsuhanó autóból láttam valakit fotózni az Erzsébet-hídon, aki ez alatt egy egy ezred másodperc alatt feltűnően hasonlított rád. :-) Nem te voltál? Nem tudtam megállni sajnos...

Akos Kiss írta...

Juice: igyekszem lelkesedni. :)

Szilvie: lehet, hogy én voltam. ;)