Cikkek Video Facebook Twitter Flickr Adok-Veszek FAQ Olvasóim

Copyright

Az oldalon található képek Kiss Ákos szellemi tulajdonát képezik (kivétel ahol külön jelezve van más fotós, mint alkotó). A képeket engedély nélkül felhasználni, átalakítani illetve terjeszteni nem lehet. Minden jog fenntartva!

Fényérték

2009. május 30., szombat

Hármashatár-hegy werk


Today I went out with Viki and Zsolti to take some strobist-like shots on the Hármashatár-hegy where there is a spectacular view of the Northern part of the city. I've uploaded only a werk photo as it is 1:47am and I'm so tired to go through and retouch the portraits. However, this is a photo-weekend for me, so additional pics are to come. ;)

Ma Zsoltival és Vikivel kimentünk készíteni pár képet a Hármashatár-hegyre, ahonnét pazar kilátás nyílik a város északi felére. Most csak egy werket tettem fel, mert így éjjel háromnegyed kettőkor nem sok kedvem van átnézni és szerkesztgetni a többi képet. Viszont ez a hétvége fotós hétvége, úgyhogy lesznek még képek. ;)

10 megjegyzés:

Steppenwolf írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Steppenwolf írta...

Jó a werk, jönnek majd hamarosan a fotók is, ugye? | Megírom a mai bejegyzést, rápillantok a bloglistámra, és nini... "mindenki hajnalban ír blogot?" Te is Ákos, Peti is (http://papics.eu/blog/), én is (http://akosphoto.blogspot.com/). Érdekes.. | Ja, még annyi, hogy 2^8 olvasója van a photoblogodnak, Ákos :-)

Akos Kiss írta...

Steppenwolf: éjszaka az igazi bloggolni. :)
Jaja, 2^8. Pont kerek. :)

Ráksi Ádám írta...

Ákos, milyen állványt használsz az off-camera vakukhoz?

Gondolokom egy hasonló szetten és nem tudom, hogy honnan és mit érdemes beszerezni.

Annyit változtatnék a dolgon, hogy nem biztos hogy a Canon 550/580-as vezérlésével hanem egy eBay Triggerrel vezérelném a vakuimat.

Akos Kiss írta...

Ádám: én a villanjkörtékhez való állványt használom, de ezt a fajta vakuállványt 4-6000Ft közötti áron be lehet szerezni (az olcsó, kínai verziót). Az E-bay trigger egy ideje nekem is szerepel a kívánságlistán, érdemes beszerezni szerintem is.

Ráksi Ádám írta...

És az ilyen állványok ugyanazt a 3/8"-os menetet használják, mint a fotós állványok?

Amin gondolkozom az MPEX.com szettjén.

Tibor írta...

Szia Ákos!

Csütörtökön szeretnék egy strobist/McNally utánérzés videot forgatni este 6-tól, de a modellem sajnos lemondta.
Nem tudnál valakit ajánlani az ismerőseid közül?

Előre is köszi!

Szia,
Tibor

Akos Kiss írta...

Ádám: igen, ugyanaz a menet.

Tibor: mi a mai (a rossz idő miatt sajnos elmaradt) fotózásunkra a modellonline.hu oldalról szerveztünk be 2 csajszit. Érdemes ott megpróbálnod, mert neked van jó referenciád, és úgy elég könnyű ott lányokat találni. TFCD alapon (Time for CD, tehát képért cserébe) elég sok modell vállal fotózást.

Akos Kiss írta...

Tibor: az elkészült videót szívesen linkelem, ha publikus lesz. :)

Tibor írta...

Köszi az ötletet és a felajánlást is.

Üdv,
Tibor