Cikkek Video Facebook Twitter Flickr Adok-Veszek FAQ Olvasóim

Copyright

Az oldalon található képek Kiss Ákos szellemi tulajdonát képezik (kivétel ahol külön jelezve van más fotós, mint alkotó). A képeket engedély nélkül felhasználni, átalakítani illetve terjeszteni nem lehet. Minden jog fenntartva!

Fényérték

2009. május 22., péntek

Haristobald photoraphy

Haristobald photography is one of my favorite blogs from Belgium. However, I can't understand a word from the texts, the author's videos inspire me. Like this one where he took some shots from a rugby player. He used two Nikon SB-26s (one with softbox) although he is a canoner. Just like me. :)

A Haristobald photography az egyik kedvenc belga fotós blogom. Persze egy kukkot sem értek a postokból, de a csávó által készített videók inspirálnak. Akárcsak a lent látható werk, amben egy rögbi játékost fotózott. Két Nikon SB-26-ot használt (egyiket softbox-szal), pedig ő is Canonos. Pont mint én. :)


7 megjegyzés:

Maci írta...

Jó is az SB-25. Köszi még egyszer. Kár, hogy nincs olcsóbb, nagyobb tudású Canon vaku.

Pihe írta...

Én is gondolkodtam már a kétnyelvűségen, de a lustaság mellett a legnagyobb visszatartó erő az, hogy a szerény kommentezői táborom kettészakadna: aki így beszél és aki úgy beszél... Ennek ellenére Téged továbbra is olvaslak, akárhogy írsz. :o)

Akos Kiss írta...

Maci: canonból van a 420EX (ha jól emlékszem ez a neve), ami olcsóbb és tudja a Canon slave funkcióját. Bár elég kevés van belőle és a Nikon vakuk egy része olcsóbb használtan.

Pihe: nos, ez a kétnyelvűség nálam is egy teszt egyelőre. Meglátjuk, hogy mennyire lesz energiám rá. Talán sikerül egy kicsit rákényszeríteni, hogy javítsam az amúgy nem túl fényes angol tudásomat. Lehet nagy fába vágtam a fejszémet. :D

A cél, hogy megismerkedjek külföldi fotósokkal is.

Andor írta...

szerintem is jó ötlet a kétnyelvűség.
A régi Nikon vakuk meg tényleg marha jók (főleg ár/érték arányt nézve), de amióta ezt sokan tudják, vagy drágábban lehet csak hozzájutni, vagy sehogy.

pufancska írta...

Ezek a Nikon vakuk azért ilyen drágák, mert David Hobby által írt Strobist L101-ben azt írta, hogy ha olcsó, de jó minőségű manuális vakukat akarsz kapni (valami ilyesmit)akkor ezek között keresgélj SB 24/26/28 na az árak az egekig ugrottak, meg nem kaphatók. Köszönjük David Hobby és jó értelemben, mert legalább segített kiindulni sokunkat

sundance kid írta...

Hu, koszi Akos, telleg tuti a blog, hiaba nem ertem :D

egyebkent picit lentebb gorgetve van a sracnak egy sorozata az egri vizilabdacsapattal! Nem kispalya az sem :)

oriasi :)

thx h megosztottad :)

haristobald írta...

hello Hungary,

take a look previously in the blog. there is a shooting with the vizilabda team of Eger. actually the city of my girlfriend.


Haristobald.