Cikkek Video Facebook Twitter Flickr Adok-Veszek FAQ Olvasóim

Copyright

Az oldalon található képek Kiss Ákos szellemi tulajdonát képezik (kivétel ahol külön jelezve van más fotós, mint alkotó). A képeket engedély nélkül felhasználni, átalakítani illetve terjeszteni nem lehet. Minden jog fenntartva!

Fényérték

2011. július 1., péntek

Eladó fotós cuccok

Eladó

  • egy Hama 72mm UV szűrő erdeti dobozában - 2500Ft
  • egy Cokin P125 dohány átmenetes lapszűrő eredeti dobozában - 3000Ft
  • egy Lowepro Apex 60 AW fotós táska kompakt gépekhez (én G9-hez használtam, csak a gépet közben eladtam) a táska tartozéka a beépített "esőköpeny" is - 4000Ft
A linkeket az internetről vadásztam, de az én cuccaim is ilyenek. A szűrők használtak, de jó állapotúak. A táska keveset használt.

Nem postázok, nem számítok be semmit. Budapesten megtekinthető mindegyik a XI. kerületben.

Érdeklődni: 70/9négy1-78-nulla1 vagy kissakos[kukac]gmail[pont]com

5 megjegyzés:

Unknown írta...

XI.? Akkor mostmár tuti, hogy téged láttalak a villamos megállóban. :))

Egyébként még az a portrémarkolatod 450D-hez megvan? Régebben láttam, hogy posztoltál róla, de nem láttam, hogy valami történt volna vele.

Akos Kiss írta...

Melyik villamosmegálló? Mikor? :)

Nekem 400D-m van. Nem keversz valakivel? :)

Unknown írta...

Nem,tuti nem keverlek. Jó az arcmemóriám. :)) Legalábbis remélem. :D

Akkor 400D, azt tudtam, hogy 4-essel kezdődik és nekem is jó (350D-m van). :D

Ő... Nem tudom így hirtelen a nevét, a Fehérvári úti panelsor, a spár és a cérnagyár (kék hullámpala) közti megálló, a cérnagyárnál. Nem a kitérő, egyel fentebb, a savoya felé. Vegyész? Vagy Galvani? Rögtön beugrott, hogy te lehetsz az, láttam a panelos önarcod, amikor az ablakon kinyújtod a gépet az állvánnyal... :D

Akos Kiss írta...

Galvani környékén meg szoktam fordulni (a környéken van az irodánk), bár villamossal elég ritkán. Szóval, esély az van rá, hogy én voltam. :)

A portrémarkolat régóta megvan, de újabban elég keveset használom, mert nem szeretek sok cuccot cipelni. Régen viszont sokat használtam, mert kényelmesebb fogása van a gépnek tőle. Ha nem zavar az exra tömeg és van helyed a táskában, akkor érdemes beszerezni. Most, hogy a 350D és 400D már elég réginek számít még olcsón be is lehet szerezni használtan.

Unknown írta...

A portrémarkolat azért is kellene majd, mert zavar, hogy könnyű a gép. Mondjuk így is kitartom az 1/25-öt, de azt tudom, hogy ha nehezebb gép van a kezemben (40D markolattal, vagy egy D700 markolattal és egy nehezebb obival), akkor sokkal stabilabban ehet tartani, nem mozdul be úgy, mint egy fix50-essel markolat nélkül.

Mondjuk ez pont nem a témához vágott... :))