Cikkek Video Facebook Twitter Flickr Adok-Veszek FAQ Olvasóim

Copyright

Az oldalon található képek Kiss Ákos szellemi tulajdonát képezik (kivétel ahol külön jelezve van más fotós, mint alkotó). A képeket engedély nélkül felhasználni, átalakítani illetve terjeszteni nem lehet. Minden jog fenntartva!

Fényérték

2011. június 29., szerda

A fotós felkérésekről

Kedves Ismerősök, Olvasók!

Köszönöm a sok levelet és telefonos megkeresést melyben különféle alkalmi fotós munkákra kértek fel, legyen az esküvő, rendezvény vagy egyéb dolog, aminek a fényét szeretnétek megörökíttetni! Igazán megtisztelő a bizalmatok.

Ezeket a felkéréseket azonban több okból is vissza kell utasítanom. Első és egyben rendkívül kézenfekvő indokom, hogy a jelenlegi állásom mellett nem tudok ilyesmit vállalni, a maradék szabadidőmet pedig szeretném a hozzám közel álló emberekkel eltölteni. Másodsorban pedig a fotózást hobbi szinten igyekszem tartani, és ezt a határt a közeljövőben nem tervezem átlépni. Ha időm engedi, továbbra is szívesen részt veszek fotós rendezvényeken és/vagy segítek lebonyolításukban, amennyiben azok nem profitorientáltak, hanem ingyenes, ismeretterjesztő jelleggel kerülnek meghirdetésre.

A Fényérték mellett továbbra is kitartok, a fotós felkéréseket viszont csak a szűkebb családi körben tudom teljesíteni. A blog marad, fotózni továbbra is fogok, úgyhogy aki emiatt aggódik, ne tegye! :)

Üdv,
Ákos

4 megjegyzés:

Akos Kiss írta...

@Miki: Bocsánat, de nem szeretnék reklámfelület lenni, ezért töröltem a kommentet.

Névtelen írta...

Kedves Ákos!
Nem tudom máshogy felvenni veled a kapcsolatot, csak itt. Nem tudom jó helyen járok-e. Egy fotós csapatot keresek, akikkel együtt utaztam tavaly nyáron Svájcba, és a reptéren összeismerkedtünk.
Véletlenül nem ti voltatok azok???

Akos Kiss írta...

Szia!

Utoljára 2008-ban jártam Svájcban, úgyhogy én biztosan nem lehettem a keresett csapatban.

Svájc szép hely, remélem lesz még alkalmam párszor arrafelé járni. :)

Sok sikert kívánok a csapat megtalálásához!

Üdv,
Ákos

Névtelen írta...

Kedves Ákos!
Köszi a gyors válasz. Egyelőre sajnos nem találtam rá a fiúkra:( Van ötleted merre kutassak?
Viszont így rátaláltam a Te blogodra :) Nagyon tetszik. Gratulálok hozzá!