Cikkek Video Facebook Twitter Flickr Adok-Veszek FAQ Olvasóim

Copyright

Az oldalon található képek Kiss Ákos szellemi tulajdonát képezik (kivétel ahol külön jelezve van más fotós, mint alkotó). A képeket engedély nélkül felhasználni, átalakítani illetve terjeszteni nem lehet. Minden jog fenntartva!

Fényérték

2010. július 21., szerda

Zajlik az élet

Ez a bejegyzés dokumentációs jellegű és nem túl sok köze van a fotózáshoz. Ez utóbbi miatt elnézését kérem azoknak, akiket ez nem érdekel.

Az utóbbi időszakban sok változás ért mind magánéleti, mind pedig egyéb szempontból. Vannak amiket én alakítottam így, és vannak olyanok is, amik elkerülhetetlenek voltak. Egyelőre nem látom, hogy ez pozitív avagy negatív irányban befolyásolná a továbbiakat, mindenesetre az idő majd segít megválaszolni ezt a kérdést.

Egyik fontos változás, hogy jelenlegi munkahelyemen július 31. napjával felmondtam és augusztus elsejével új helyen keresek kihívásokat. Ez remélhetőleg pozitív irányban befolyásolja majd a hangulatomat és a jelenleg kissé megtépázott munkakedvem is újra visszajön majd. Maradok IT területen, de immáron nem multi környezetben, nagyvállalatnál, hanem egy közepes méretű cégnél fogok dolgozni. Az elvégzendő feladatok egy része hasonló lesz a mostanihoz (oktatások, bemutatók, demók, pilotok, bevezetési és egyéb informatikai projektek), azonban kicsit kitekintek majd az eddigi kék dobozból. Izgatottan várom az új kihívásokat! :)

Másik változás, hogy az életemet eddig 21 éven keresztül meghatározó diák létnek vége szakadt. Persze 7 éve ez már nem volt gondtalan diákélet, hiszen 2003 óta folyamatosan dolgoztam, rendszerint főállásban. Kicsit bánom, hogy lezárult ez az időszak, de éppen ideje volt már, ugyanis vészesen közeledik a 30. Itt az idő új virtuális hegycsúcsok megmászására! :)

Van még egy fontos változás, de az sokkal inkább magán jellegű, így azt nem részletezem.

ThinkPads II.
Tulajdonképpen a blog összes posztja (talán 1-2 kivételtől eltekintve) ezen a 4 gépen készült. A két középsőtől nemsokára megválok a munkahelyváltás kapcsán, míg a másik kettő privát.

Joggal kérdezhetitek, hogy ezen sok új körülmény között mégis mi lesz a fotózással, a bloggal és a Fényérték.hu rám eső részével. Ezek miatt nem kell aggódni, mert a fotózás és a tapasztalataim megosztása továbbra is örömet okoz nekem, így ezzel nem kívánok felhagyni. Sőt, célom, hogy minél több közösségi jellegű fotózásban részt vegyek, illetve ilyen eseményeket szervezzek.

Irány az ismeretlen! :)

5 megjegyzés:

Mice007 írta...

Hajrá, néha egy kis "levegőváltozás" jót tesz. :)

Unknown írta...

Kalappal az uj melóhoz!
Jó ha az embernek van ereje,és lehetősége váltani,ha már nem érzi magáénak a munkáját!
A magánéleti dologhoz sok szerencsét!:)

Akos Kiss írta...

Köszi skacok! :)

TiSza írta...

Sok sikert az új munkahelyen.
Kell néha a változás, a legtöbbször jobbat hoz, mint amit remélünk...

Névtelen írta...

Thinkpad 4ever!!