Cikkek Video Facebook Twitter Flickr Adok-Veszek FAQ Olvasóim

Copyright

Az oldalon található képek Kiss Ákos szellemi tulajdonát képezik (kivétel ahol külön jelezve van más fotós, mint alkotó). A képeket engedély nélkül felhasználni, átalakítani illetve terjeszteni nem lehet. Minden jog fenntartva!

Fényérték

2010. április 12., hétfő

Fotós levelezőlista

Valószínűleg már többen tudjátok, hogy csináltunk egy fotósoknak szóló levelezőlistát.


A levelezőlista lényege, hogy aki feliratkozik rá, az tud egy bizonyos e-mail címre (fenyertek[kukac]googlegroups.com) levelet küldeni, amit aztán a lista minden felhasználója megkap. Ugyanígy te is megkapod a levelezőlistára érkező leveleket, melyek a postafiókodban fognak landolni. Remek módja ez annak, hogy egy olyan fotós közösség jöjjön létre, melyben a tagok csupán egyetlen e-mailnyi távolságra vannak egymástól.

A levelezőlista a http://groups.google.com/group/fenyertek címen érhető el és bárki számára nyitott. A lista ugyanakkor moderált, tehát az első levelét mindenkinek jóvá kell hagyni a moderátoroknak, de ilyen csak az elején van. Ezzel tudjuk biztosítani, hogy a SPAM-ek ne jussanak be a listára.

A témát illetően bármi megengedett, kivéve a reklámok, 18+ tartalmak, törvénysértő dolgok és a politika. Jöhet például apróhirdetés (magánszemélytől), fotós találkozó szervezés, beszélgetés különböző felszerelésekről, kiállításajánlók, linkajánlók, videók, cikkek, érdekességek, általános fotós témák, stb.

A listán nem nézzük jó szemmel a Netikett-tel ellenkező megnyilvánulásokat. Az ilyen incidenseket durvább esetben kitiltással honoráljuk.

Jelenleg a taglétszám 80 fő felett jár, de csak rajtatok múlik, hogy ez mennyire fog bővülni. Cél a jó hangulat, a társaság, és az önfeledt fotózás.

A következő videó azoknak nyújt segítséget, akik még nem jártasak a levelezőlisták világában.


Nincsenek megjegyzések: