Cikkek Video Facebook Twitter Flickr Adok-Veszek FAQ Olvasóim

Copyright

Az oldalon található képek Kiss Ákos szellemi tulajdonát képezik (kivétel ahol külön jelezve van más fotós, mint alkotó). A képeket engedély nélkül felhasználni, átalakítani illetve terjeszteni nem lehet. Minden jog fenntartva!

Fényérték

2008. március 3., hétfő

Dzsigoló

Nehezen bírtam, hogy nem készíthettem mostanában minőségi képeket, pedig én azokat szeretem. Muszáj volt valamit alkotnom, mert az utinapló nem egy kreatív műfaj. Bár kétségtelen, hogy sokszor az jobban érdekli a közönséget, mint a kevés izgalmat adó steril körülmények között készült képek. Pedig én most pont ezt a szörnyűséget követtem el ellenetek. A következő pár kép erejéig büntetni fogok, úgyhogy 12 éven aluliaknaknek csak nagykorú felügyeletével ajánlom. :)

Úgy döntöttem veszek háttérnek való anyagot, ha már műtermi fotót akarok csinálni. El is mentem az Üllői és a Mester utcai villamosmegállók között levő körúti méterárú boltba. Egy "erdő" mintájút és egy barnát vettem, de lehet rossz döntés volt az adott anyag, mert csillog. Mindegy, legközelebb okosabb leszek.

A balogh lámpámra tettem két réteg sütőpapírt (mert az olyasmi mint a pausz, csak kevésbé túzveszélyes) és megpróbáltam utánozni a napfényt. Vagyis felülről 45 fokban világítottam meg a modellemet. Lehet, hogy a képek ennek ellenére nem lettek valóban minőségiek, de legalább játszadoztam egy kicsit a fényekkel.

A sorozatnak a dzsigoló címet adtam.

Ez lett belőle:

A képek a Lócitól kölcsönkapott Canon EF 50mm 1:1.8 objektívvel készültek.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én a csajomról csináltam képeket: http://www.fotogaleri.hu/galeria+736+no-szeletek.html