Cikkek Video Facebook Twitter Flickr Adok-Veszek FAQ Olvasóim

Copyright

Az oldalon található képek Kiss Ákos szellemi tulajdonát képezik (kivétel ahol külön jelezve van más fotós, mint alkotó). A képeket engedély nélkül felhasználni, átalakítani illetve terjeszteni nem lehet. Minden jog fenntartva!

Fényérték

2010. január 21., csütörtök

Offline tali kérdés

Kedves Mindenki!

Korábban jeleztem, hogy jó lenne egy offline találkozó a kedves fotós bloggerekkel. Nos, rendkívűl örülök annak, hogy ilyen sokan érdeklődtök, viszont aggódom, hogy ekkora létszám mellett nem lehet "kötetlen beszélgetni", így kénytelen leszek valami programot kitalálni. :)

Stúdiót illetően úgy tűnik, hogy a Fényérték (tudjátok az a szuper fotós oldal, ahol én is garázdálkodok :D) új partnere, a ZebrArt fotóstúdió tud nekünk segíteni. A részleteket még meg kell velük beszélnem, így még időpont nincsen. Amint lesz, meg fogom írni és akkor lesz majd lehetőség jelentkezni is.

Szóval, ami egyelőre fejfájást okoz, az a program kitalálása. Ti mit csinálnátok szívesen? Valami olyan kellene, amiben megismerjük egymást, nem pedig csak elmegyünk, szétfotózunk egy csajt, majd mindeki hazamegy és lebloggol egy gyakorlatilag ugyanolyan képet, mint a 10 másik ember. :)

Na, ilyet nem akarok.

Program ötletek jöhetnek! :)

9 megjegyzés:

kobak írta...

Építő ötletem nincs, viszont helyszín látom már, hogy alakul. Az időpont helyszín/társaság függő, vagy arra már van ötlet?

dLux írta...

A jövő hét végén otthon vagyok, és talán inkább valami beszélgetős-beülős dolog lenne jó...

makszem írta...

Szerintem modell lány nem kell, ellenben mindenki próbálja ki, hogy milyen modellnek lenni! Sokat segíthet, amikor a modellt kell instruálni, ha tudjuk milyen ott állni a sok fényben. Házi feladat, amivel készülni lehet: mindenki találja ki milyen arcát, hangulatát akarja mutatni (esetleg milyen szerepet eljátszani), ha segítség hozzon hozzá ruhát/kelléket és a többieknek azt kell fényekkel, pózokkal, instrukciókkal kihozni belőle.

Akos Kiss írta...

kobak: az időpont attól függ, hogy mikor lesz szabad a stúdió.

dLux: Az eredeti tervek szerint február elejére várható a találkozó.

makszem: nos, én bármiben benne vagyok, ha a többség támogatja. :D

Még én is gondolkozok. :)

Andor írta...

Csatlakozom makszemhez - legyünk egymás modelljei, poénnak sem rossz, meg tanulni is sokat lehet belőle szerintem.

aGinger írta...

Sosem voltam még stúdióban...ha nem rúgok fel semmit, azért mehetek?
:)

Akos Kiss írta...

aGinger: simán! :)

e1 írta...

Én ezen nem veszek részt, de ha adhatok nektek egy tippet, akkor ne fotózni menjetek, hanem inkább üljetek be valahova (ideális egy olyan pub, ahol főznek is) és dumáljatok egy jót, gurítsatok le egy rakás sört és kész. Sőt, talán még az sem lenne hülyeség, hogy a fényképezőgépeket is otthon hagynátok. Én régebben egy internetes fórumról haverokkal így szoktam találkozni.

G@bor írta...

várom a tavaszt mert akkor majd lehet kombinálni a beülést a fotózással is... kútban is több lesz a fény