Cikkek Video Facebook Twitter Flickr Adok-Veszek FAQ Olvasóim

Copyright

Az oldalon található képek Kiss Ákos szellemi tulajdonát képezik (kivétel ahol külön jelezve van más fotós, mint alkotó). A képeket engedély nélkül felhasználni, átalakítani illetve terjeszteni nem lehet. Minden jog fenntartva!

Fényérték

2010. január 28., csütörtök

Ellopták a fotódat?

Fotósok!


Fogjunk össze! Írjuk meg történeteinket melyekben fotóinkat jogtalanul használták fel! Adjunk egymásnak tanácsokat, hogy hogyan lehet egy ilyen helyzetet úgy megoldani, hogy abból jól jöjjünk ki. Gyűjtsük a tapasztalatot, hogy másoknak könnyebb legyen, és írjuk meg a törtlnetünket, hogy szégyenfalat állítsunk az olyan médiumoknak, melyek élnek ezzel a fajta jogsértéssel!


A törtlneteket ide lehet küldeni: kepetloptam [kukac] gmail.com

Ha teheted, kérlek terjeszd az igét és mondd el azoknak az ismerőseidnek, akikről tudod, hogy képlopás áldozatává váltak!

5 megjegyzés:

Ákos írta...

Ákos, csak nem már megint...?

Akos Kiss írta...

wfalcon: van most is egy ügyem, de úgy tűnik, abban találtunk megoldást.

Akos Kiss írta...

Szóval, ha azt tényleg le tudjuk zárni, akkor arra kicsit másként fogok tekinteni.

Ákos írta...

Kár, hogy az átlagembernek nincs igazi eszköze az ilyenekkel szemben, mint mondjuk ellenkező esetben. Hol van(nak) ilyenkor a híres jogvédő szervezet(ek). Kívánom, hogy az új blog elérje célját!

Völgyi Attila írta...

Dícséretes kezdeményezés, bár szerintem a cím nem a legtalálóbb. Minden esetre remélem, hogy sikeres lesz, és minél több képlopási történet fog felkerülni, illetve, hogy minél több sikerről számol majd be.