Cikkek Video Facebook Twitter Flickr Adok-Veszek FAQ Olvasóim

Copyright

Az oldalon található képek Kiss Ákos szellemi tulajdonát képezik (kivétel ahol külön jelezve van más fotós, mint alkotó). A képeket engedély nélkül felhasználni, átalakítani illetve terjeszteni nem lehet. Minden jog fenntartva!

Fényérték

2009. december 15., kedd

Help-Portrait epilógus

A Help-Portrait magyarországi rendezvénye december 12-én a Budapest Sport Arénában került megrendezésre. A rendezvényre sok fotós érkezett, akik reggel 9-től egészen délután 2 óráig megállás nélkül készítették a képeket, amiket aztán egy külön kis csapat utómunkázott, majd kinyomtatott a rászorulóknak. A munka gördülékenységét pedig gyönyörű hölgyek segítették. :)

A magam részéről örülök, hogy ott lehettem és tényleg jól éreztem magamat. Egyedül azt sajnálom, hogy az ott levő fotósok közül viszonylag kevéssel sikerült beszélgetnem, de remélem erre később még lesz lehetőségem.

A rendezvényről készült egy werk videó a JSZV PROmotion Kft. által, íme:




Illetve egy csoportkép, amit Polcz Péter készített:



Én ott vagyok a hölgyek között zöld felsőben. :)

Ezúton is köszönet a szervezőknek!

7 megjegyzés:

wunderskatz írta...

ne feledkezz meg a csinos fotós lányokról sem ;)

Unknown írta...

valaki röviden írja le plz, hogy miért is jó ez... Például tegyük fel, hogy a bank elvette a lakásom és lefotóztok, majd a képet megkapom. Jobb lesz nekem?

Akos Kiss írta...

wunderskatz: bizony! :)

csutka: ha lehetne feltenni azokból a képekből, amik ott készültek egyből megértenéd. Gyerekotthonba élő gyerekek, anyaotthonban élő anyák és szegényebb sorsú családok örömmel tudnak venni egy ilyen lehetőséget. Jó volt látni, ahogy az egyébként szegény körülmények között élő emberek kicsinosították magukat és boldogok voltak, hogy valaki végre készít róluk vagy éppen a gyerekeikről egy fotót, amit ki lehet tenni a kis személyes dolgaik közé a polcra. A gyerekek pedig vidáman futkároztak, fotózkodtak. És bár volt, aki félreértette, itt nem a hajléktalanok fotózásáról volt szó. Szóval, ez amolyan vidám fotózós nap volt, ahol mind a fotósok, mind a fotóalanyok jól érezték magukat, és egy ideig legalább nem az őket nyomasztó dolgokra figyeltek. Szerintem ezért már megérte.

Unknown írta...

A zene kicsit megtévesztő, nem volt ennyire érfelvágós hangulata az egésznek. :)

vinczepetya írta...

első sor jobb oldal, kék inges...kapna:)

Mercutio_ írta...

csutka: Nézd meg a werk videón az embereket, ha az arcukról nem jön le számodra, hogy sikerült nekik örömet szerezni, akkor....

Bal szélen Péter guggol?
Melletted balra a bongyorhajú lány mosolya megérne egy külön fotót.

wunderskatz írta...

Petya, nem lehetne tetszést kulturált módon kifejezni?