Cikkek Video Facebook Twitter Flickr Adok-Veszek FAQ Olvasóim

Copyright

Az oldalon található képek Kiss Ákos szellemi tulajdonát képezik (kivétel ahol külön jelezve van más fotós, mint alkotó). A képeket engedély nélkül felhasználni, átalakítani illetve terjeszteni nem lehet. Minden jog fenntartva!

Fényérték

2008. december 24., szerda

Szenteste


A család az ajándékokat nézegeti. Én A fotográfia története című könyvet kértem és kaptam. Az előtérben ebből láthatóak Robert Capa képei.

Mivel csak a Pelenget meg az 50-est hoztam haza, így kénytelen vagyok a nagylátós képket halszemmel meglőni. :) Azért vágtam belőle rendesen. ;)

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez a könyv (A fotográfia története) az én kívánságlistámon is szerepelt, ma nem kaptam meg, de még csak a szüleimmel találkoztam, a család többi tagjával holnap lesz az ajándékozás. Jó a könyv? :o)

Névtelen írta...

Tetszik a kép. Azért a blogodat olvasva, azért nincs annyira ellenedre, hogy a pelenget használd. :-D

Akos Kiss írta...

pihe: Szerintem jó a könyv. :) Valahogy régóta szűkségét érzem, hogy ne csak kattintgassak, hanem legyen valami általános műveltségem is arról a dologról, ami mára jelentős helyet kapott az életemben.

kobak: ez igaz. :) Legszívesebben mindig ezt használnám. :)

richi írta...

Szia Ákos!
A pixinfón megadott email cimedre küldtem neked email-t. Lécci nézd meg.
üdv

Akos Kiss írta...

richi81: ahogy nézem nem az email címemre sikerült küldened, hanem privát üzenetként a pixinfo fórumon, de végül megtaláltam.
Boldog karácsonyt utólag is!