Cikkek Video Facebook Twitter Flickr Adok-Veszek FAQ Olvasóim

Copyright

Az oldalon található képek Kiss Ákos szellemi tulajdonát képezik (kivétel ahol külön jelezve van más fotós, mint alkotó). A képeket engedély nélkül felhasználni, átalakítani illetve terjeszteni nem lehet. Minden jog fenntartva!

Fényérték

2008. július 23., szerda

Becsapós :)


Canon 70-200mm, @70mm, F13, 30", ISO 200, -1 EV

Régi kép és elég gyenge minőségű is, de pár embernek tetszett, úgyhogy gondoltam itt is megmutatom.

És úgy néz ki meggyógyultam. Köszi mindenkinek, aki aggódott! ;)
(Na, ez most olyan blogos volt! :D)

2 megjegyzés:

Medvefejű Rumcájsz írta...

Szia Ákos!
Én András vagyok. Blogom címe http://medvefejurumcajsz.blogspot.com Bocsi, hogy így ismeretlenül üzenek, de megláttam a blogodat és a képeidet és gondoltam, küldök neked egy gratuláló megjegyzést. Kiváltképp a villámos képed tetszett, megnéztem a flickr-en is. Nemrég jártam Horvátországban és én is próbálkoztam villámfotózással, de a gép nagyon gyenge volt és igazából csak vaktában lövöldöztem. Sikerült is egy pár kép, de közel sem annyira profi mint a tied. Aztán láttam ezt: http://www.flickr.com/photos/i_love_the_slow_loris/2646424593 és nagyon szerencsésnek éreztem magam, hogy megúsztam a kalandot. (nézd meg a linken lévő videót, döbbenetes)
Légy jó és sok sikert és örömet a fotózáshoz!

Akos Kiss írta...

Szia András!

Én is ránéztem a blogodra. ;)

A villámfotózás meg valóban veszélyes műfaj. Persze az igazán jó képekhez néha kockáztatni kell. Gondolkoztam már korábban, hogy ilyen esetben mit lehet tenni és arra jutottam, hogy a gépet jól látható helyen hagynám és én magam egy kocsiból várnám a "termést". A villámos fotókhoz ugyanis nem kell a gép mellett állni, mert egy apró trükkel megoldható, hogy a gép folyamatosan exponáljon. ;)

Köszönöm a kommentet! :)

Ákos