Cikkek Video Facebook Twitter Flickr Adok-Veszek FAQ Olvasóim

Copyright

Az oldalon található képek Kiss Ákos szellemi tulajdonát képezik (kivétel ahol külön jelezve van más fotós, mint alkotó). A képeket engedély nélkül felhasználni, átalakítani illetve terjeszteni nem lehet. Minden jog fenntartva!

Fényérték

2008. április 18., péntek

Kedvcsináló

Fotozz.hu találkozó

Hátha van olyan fotóbarát, aki olvassa és kedvet kap a dologhoz.

"A Fotózz.hu klub következő találkozója április 25-én pénteken délután 5-kor lesz, a múltkori helyszínen (Budapest, VII. kerület, Nagydiófa u. 10-12. - a Blaha Lujza tértől 5 perc séta). Erre az alkalomra nem hívnánk vendég előadót, hanem egy rövid bemutatkozás után közösen vitatnánk meg a feldobott témákat.
Első témának javasolnám az archiválás (archívumban való keresés) kérdését. Aki sokat és régóta fotózik, az biztos találkozott már ezzel a megoldandó problémával, de abban is biztos vagyok, hogy senki sem érzi a kialakított rendszerét tökéletesnek. Szerintem sokat tanulhatnánk egymás ötleteiből és tapasztalataiból.
Természetesen lehet szó más témákról is, de jó lenne ezekben előre megállapodni.
Javaslatokat és részvételi szándék jelzését ide várnánk.
"

Jelentkezés a fórumban.

Képek az előző találkozóról, ahol a Sigma objektíveket lehetett kipróbálni. Mivel kevés fény volt, így többnyire ISO800 és 1600-on lettek lőve. A minőség nem az igazi, de most szerintem nem is az a lényeg. ;)

Sigma 8mm F3.5 EX DG Circular Fisheye:


Sigma 12-24mm F4.5-5.6 EX (12mm, F4.5)

Sigma 70-200 mm F2.8 EX DG HSM Macro (70mm, F3.5):

Nincsenek megjegyzések: