Cikkek Video Facebook Twitter Flickr Adok-Veszek FAQ Olvasóim

Copyright

Az oldalon található képek Kiss Ákos szellemi tulajdonát képezik (kivétel ahol külön jelezve van más fotós, mint alkotó). A képeket engedély nélkül felhasználni, átalakítani illetve terjeszteni nem lehet. Minden jog fenntartva!

Fényérték

2009. január 8., csütörtök

Dimenzióugrás


Játék zoom objektívvel és hosszú záridővel

Tanulás közben az embernek mindenhez van kedve, kivéve magához a tanuláshoz. És rendszerint ilyenkor jönnek a fotós ötletek is. Akkor pedig nincs nyugta az embernek, amíg meg nem valósítja őket. A fenti kép ötlete is így született meg. :)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon ötletes, és jó kép :)
Én is egyre inkább abba az irányba megyek el, hogy eszembejut egy ötlet, és azt megvalósítsam, a kattintgatós-valamelyik-biztos-jó-lesz fotózáshoz egyre kevésbé van kedvem, de az ilyen kreatív ötletek mindig feldobnak. Van is a tarsolyban egy pár :)

Maci írta...

Hát, ezzel valahogy én is így vagyok. Vizsgaidőszak, matektanulás. Kinek nem járna a feje a fényképezésen. :) Nekem is van pár megvalósítandó ötletem, csak még várok a 70-200osamra.

Akos Kiss írta...

Canon: Köszi! :) Meg ha vége lesz ennek a vizsgaidőszaknak, akkor megejthetjük a megbeszélt sörözést. Most sokaknak adós vagyok ilyennel, úgyhogy lehet kellene tartani valami fotós talit. Mondjuk stílszerűen a Blendében. :)

Maci: ne is mondd, ez a tanulás teljesen leszívja az ember agyát. A matek meg különösképpen ilyen állatfaj. Kitarás, már csak 3 hét és vége a szenvedésnek! :)