Cikkek Video Facebook Twitter Flickr Adok-Veszek FAQ Olvasóim

Copyright

Az oldalon található képek Kiss Ákos szellemi tulajdonát képezik (kivétel ahol külön jelezve van más fotós, mint alkotó). A képeket engedély nélkül felhasználni, átalakítani illetve terjeszteni nem lehet. Minden jog fenntartva!

Fényérték

2008. február 24., vasárnap

Életképek a Margit-szigetről

Ezen a gyönyörű tavaszi napon nem volt kedvem a lákásban ülni, úgyhogy kicsit kimozdultunk páran. Először úgy tűnt, hogy egyedül megyek, aztán lett 2 társam. Mindketten amatőr fotósok, úgyhogy tapasztalatcserének és gyakorlásnak is remek volt ez a kimozdulás.

Gábornak egy EOS 30D-je van. Nem szabadott volna a kezembe venni. Sokkal kényelmesebb fogása van és a keresője is nagyobb. Remek gép! Az IS USM-es objektívet sem volt jó ötlet kézbevenni, mert az emberben egyből birtoklási vágy ébred. :)

Péter egy 500-as filmes EOS-szal jött. Ez azért volt tanulságos, mert rá kellett döbbennem, hogy digitális géppel, milyen kényelmesen és pazarlóan bánunk a "nyersanyaggal". Az én mai termésem 298 kép, míg Péteré 6. Mentségemre szolgáljon, hogy ő majd' 2 órával később jött fotózni. :)

Próbáltam olyan képeket készíteni, amikben van élet és érzelem. Remélem sikerült.

Gyengédség:

Idil:


Tesók:

Nem igazi panoráma kép:

Labdaaaaaa:

Hol van anyu?

Babaportré:

Nincsenek megjegyzések: