Cikkek Video Facebook Twitter Flickr Adok-Veszek FAQ Olvasóim

Copyright

Az oldalon található képek Kiss Ákos szellemi tulajdonát képezik (kivétel ahol külön jelezve van más fotós, mint alkotó). A képeket engedély nélkül felhasználni, átalakítani illetve terjeszteni nem lehet. Minden jog fenntartva!

Fényérték

2010. október 5., kedd

Mert ezt most le kellett írni

Kedves Olvasóim!

Lassan 3 éve megy a blog és megmondani sem tudnám, hogy hányan olvassátok valójában, de az biztos, hogy mikor elkezdtem írni nem számítottam ekkora nézettségre. Akadtak kedves meglepetések, amikor néha összefuttam valakivel, akiről nem is gondoltam, hogy tud a blogról, közben pedig olyan bejegyzéseket idézett fel, amikre már magam sem emlékeztem. Ez mindig jól esett, és sokszor adott már erőt a folytatáshoz.

Az utóbbi időben azonban úgy érzem, hogy nem tudtam túl sokat nyújtani az olvasóimnak, mert bevallom férfiasan, elszállt az ihlet, és a fotózás mostanában kevésbé mozgat meg. Talán ez betudható a rengeteg változásnak, ami az utóbbi pár hónapban ért, de az is lehet, hogy csak egy kreatív völgybe kerültem, amiből aztán majd újult erővel térhetek vissza.

Korábban hetente több órát/napot is eltöltöttem saját fotós projektekkel vagy éppen fotós RSS feed-ek olvasásával, hogy aztán leszűrve a számomra fontosnak tartott dolgokat megosszam veletek egy blog post, vagy pedig egy tweet formájában. Ma azonban több ezer(!) olvasatlan post várakozik az RSS olvasómban és a felszerelésemet a macskám fotózásán kívül nem sok másra használom. A twitteren sem jobb a helyzet. Jelenleg 59 napja, vagyis durván 2 hónapja, egyetlen tweet sem hagyta el a billentyűzetemet. Pedig az élet zajlik, csak éppen tükörhang nélkül, offline módon.

Talán pár hét/hónap múlva leporolom a felszerelést és újra gyártom majd a cikkeket ide, de amíg ez nem jön belülről, addig nem fárasztalak Titeket izzadságszagú posztok írásával. Mert vagy csinálom teljes szívvel, lelkesedéssel vagy sehogy.

Aki eddigre már előkészítette a papírzsepiket, az nyugodtan visszateheti őket a helyükre, mert a blog nem zár be, csak várhatóan ritkábban lesznek bejegyzések.

Köszönöm az eddigi bizalmat és kitartást, a viszont olvasásra!
Ákos

15 megjegyzés:

Takoca írta...

ismerős az érzés, ugyan ebben vagyok. 2 hónapja nem nyúltam az oldalamhoz, pedig lenne mit kirakni + 0 inspirációm van.
Nagyon remélem, hogy elmúlik ez mindkettőnknél!
Szóval én maradok és várom, hogy postolj (hátha attól én is lelkesebb leszek)

juice írta...

szerintem ez a blogírás velejárója, nem hinném, hogy van olyan ember, aki ezt töretlenül egyforma lendülettel tudja csinálni éveken keresztül
biztos lesz tovább, majd meglátod hogyan vagy milyen formában ;)

Megyeri Domonkos írta...

Hegy-völgy. Jön megy. Ez is fotótéma lehet :)
RSS-ben benn vagy, ha jön valami, olvasom!

Unknown írta...

A te oldald volt az első fotózásról szóló blog, amit olvasni kezdtem és még most is kb. 3 naponta visszanézek van-e új post - nem használok rss-t tudom gáz : ) -. Ez az oldal volt az aminek szinte minden bejegyzése hasznos volt, mindig tanultam valami újat. Szóval én türelmesen várok az újabb tartalomra legyen az fenn napok vagy hónapok múlva. : )

makszem írta...

A "kreatív völgy"-et először kreatív hölgynek olvastam... :)

c12 írta...

Sztem, nem kell aggódnod, ha te nem keresed a témát előbb utóbb ő fog téged megtalálni. Van ez igy mikor az embernek túl sok más dolgot kell elintéznie, munka, maganelet, egyéb hobby. A lenyeg hogy ne hagyd abba mert ahhoz tul sok rendszeres olvasód van :)

Tudjukki írta...

Ez bizony ismerős érzés, különösen a "bazi nagy cucc cipelés hiányzik a fenének" momentum.
Viszont a blogod jó volt, így remélem hamarosan elmúlik nálad a dolog:)

macskafaraok írta...

rss-ben követünk, ha bármi van.
Macska fot lenni jo!

Pihe írta...

Ákos... ha ez megnyugtat: nem vagy egyedül a problémával, de legalább Te leírtad. Szóval hajrá, jönnek még szép fényekkel teli napok bőven, nem maradsz le semmiről - pedig itt leszünk.

Akos Kiss írta...

Köszönöm a biztatást mindenkinek, aranyosak vagytok és tök jól esik! :)

aGinger írta...

Ó...nem vagy ezzel egyedül...és ahogy látom, van mivel eltölteni az időd ;)

labint írta...

bona sera Akos :)
eloszor is gratula a 3 evhez. s tok jo volt olvasni a bejegyzeseidet meg innet a peceparti parizsbol is.
szoval elismeres es az ero legyen veled egy total ismeretlen reszerol aki valahogy rad akadt es ragaszkodik hozzad :)
kellemes keszulodest az unnepekhez s persze jo pihenest kozben :)
PS: egy kis tappancs a macsekodnak ;)

Akos Kiss írta...

aGinger: :)

labint: köszönöm szépen a kedves szavakat! Üdv itthonról! :)

GrafUr írta...

No para! Ez az időszak valamiért ilyen... Én is január eleje óta kicsit leültem, és ahogy nézem, a kommentelő társak is sokan így vannak, szóval ez a dolog velejárója, ahogy már itt korábban is mondták. :) Völgyek meg kellenek a megújuláshoz!
Én most azt tervezem, hogy a jelenlegi völgy végét majd egy design megújítással zárok le, ami talán jó lendületvétel lehet valami újhoz! A design újítás pedig jó, próbáld ki, hátha! :)

GrafUr írta...

Hehe, most veszem észre, hogy ezen post körül már mindet olvastam, és most esik le, hogy miért... :) Valamiért anno Októberben efölött átsiklottam, így csak most hatott az újdonság erejével.. :) Na, de attól még talán a kommentem utolsó mondatai aktuálisak is lehetnek :)