Cikkek Video Facebook Twitter Flickr Adok-Veszek FAQ Olvasóim

Copyright

Az oldalon található képek Kiss Ákos szellemi tulajdonát képezik (kivétel ahol külön jelezve van más fotós, mint alkotó). A képeket engedély nélkül felhasználni, átalakítani illetve terjeszteni nem lehet. Minden jog fenntartva!

Fényérték

2010. július 11., vasárnap

Amikor a téma nem fér be a nappaliba

A Manfrotto számára 2009-ben készült egy fotósoknak szánt oktatóanyag sorozat, melynek egyik részeként exkluzív oldtimer-eket fotóztak. A lenti videó és az utána következő link egész részletes betekintést ad nagy méretű tárgyak, jelen esetben autók, fotózásához. Ajánlom mindenkinek, aki már valaha kacérkodott a gondolattal, hogy autókat fotózzon közel stúdiókörülmények között. Akit pedig ez önmagában nem köt le, annak is érdekes lehet világítástechnikai szempontból.

A videón túl itt van egy angol nyelvű leírás, melyből még több információ kinyerhető: http://www.bigano.com/index.php/en/consulting/69-lessons/209-lesson-1-how-to-shoot-cars-on-location-the-bugatti-2009-experience.html

2 megjegyzés:

KTobi írta...

No ehhez már kell felszerelés. Ha jól látom, akkor lámpákkal és nem vakukkal világítottak. Ezt kicsit könnyebb házilag megvalósítani. Érdekes videó.

FireFly írta...

Tényleg azt mondanám hogy könnyebb de azért ez sem könnyű egyáltalán. De tény hogy érdekes a videó:D