Cikkek Video Facebook Twitter Flickr Adok-Veszek FAQ Olvasóim

Copyright

Az oldalon található képek Kiss Ákos szellemi tulajdonát képezik (kivétel ahol külön jelezve van más fotós, mint alkotó). A képeket engedély nélkül felhasználni, átalakítani illetve terjeszteni nem lehet. Minden jog fenntartva!

Fényérték

2009. június 7., vasárnap

Olvasnivaló

Most csalódást fogok okozni mindazoknak, akik a korábbi angol nyelvű post fordítását várták. Talán ők most nem haragszanak meg, ha egy kicsit másfajta bejegyzést írok, és mindezt teljesen magyarul teszem.

Mostanában egyre több ismerősöm indít blogot, és egyre több "blogbarátság" szövődik. Ez adta az apropóját annak, hogy össszeállítsak egy kisebb ajánlót.

Teljes blog ajánlót készíteni azért nehéz dolog, mert az ember tutira kihagy belőle valakit, és az semmiképpen sem jó dolog. Éppen ezért én most 10 olyan magyar blogot ajánlok a figyelmetekbe, akiket olvasok, és valamilyen oknál fogva fontosnak tartom őket.

Szóval, álljon itt egy kis reklám mindazoknak, akik szerintem megérdemlik a figyelmet. Vannak közöttük olyanok, akiknek sokat köszönhet ez a blog.

ABC sorrendben:

  • D3relict Egyéni blog egy főállású flash fejlesztő és amatőr fotográfus által szerkesztve.
  • Juice Egyéni fotóblog. Juice egy tehetséges fotós, akinek eddig a látogatók csak 6%-át tudtam szállítani. Most ezen próbálok javítani. ;)
  • Pihe Egyéni fotóblog egy Pentaxos Pajtástól.
  • Réka Egyéni fotóblog egy külföldön élő magyar amatőrfotós hölgytől.
  • Spottr Egy lelkes csapat által szerkesztett, igényes fotóblog.
  • Szilvi Egyéni fotóblog. "Fotókról, fényekről, emberekről, hangulatokról mesélek neked."

Amint látjátok, ezek többnyire egyedi fotóblogok és nem feltétlenül az ismertebbek közül valók (persze van köztük jó néhány nagyon népszerű is). Az is észrevehető, hogy több ismert magyar fotóblog most nincs benne ebben a listában. De mint írtam, nem is volt cél egy teljes lista összeállítása. :)

Kommentbe jöhetnek további blog ajánlók. ;)

Jó böngészést!

10 megjegyzés:

Unknown írta...

Reméltem, hogy új blogokat találok a feedolvasóba, de "sajnos" egy mindegyik blogot ismertem már. :-)

Unknown írta...

A mobilinternet nem szeret annyira. Az előző kommentből kimaradt a záróakkord, hogy azért jó volt újra végigkattintgatni az ajánlott blogokon, mert volt amelyik blogot már nagyon régen nem láttam (ez pedig pótolandó hiányosság a részemről).

Akos Kiss írta...

Kobak: Kicsit az is motivált, hogy azoknak adjak valamit vissza, akiknek jelentősebb forgalmat köszönhetek, illetve van köztük pár szemlyes ismerős, akiknek szintén szerettem volna pár látogatót adni. :)

Sokkal több arra érdemes blog van, mint akik itt most felsorolásra kerültek. Később lehet szedek össze egy másik csokrot is. De alapvetően nem hiszem, hogy sok újat tudnék mondani a blogolvasóinak, hiszen gyanítom, kb. 90%-ban ugyanazt olvassuk. :) Talán a külföldi oldalak tekintetében lehetne érdekeset mutatni.

JaMaN írta...

Köszönöm szépen, hogy bekerültem a listába, tényleg nagyon jólesik :)
(és most képzeletben elmorzsoltam egy könnycseppet a szemem sarkában) :)

Viccen kívül, tényleg köszi, és lassan megejthetnénk az elmaradt találkozót a kopaszin, bár ahogy látom Te mostanában gyakrabban jársz oda, mint én :)

pihe írta...

Megtisztelő találkozni a saját blogommal a listádban -- köszönöm szépen Ákos! Deja vu érzés számomra is volt, Kobak után szabadon, de azért találkoztam egy-két új névvel is, így a felfedezés öröme is megvolt ma estére.

Hungarian Horntail írta...

leborulós szmájli :) igazán köszönöm!
Akit én ajánlanék, az nálam is kint van már linkben, de szerintem megérdemel egy vagon figyelmet: az Erdélyben élő C0y0te. írni ugyan nem sokat ír, de a fotói annál többet mesélnek. Igazi Dáriusz keze van: ami témához nyúl, arannyá változik.
http://photosbycoyote.blogspot.com/

szilvie írta...

Megtisztelő látni magamat a listán, köszönöm Ákos! Egyszer majd remélem személyesen is megismerhetlek.

Vincent írta...

Én ezt a blogot is szoktam nézni, merem ajánlani, egy fotós-webdesigner srácé:

http://www.gz-photo.hu/fotoblog

(megj: kevés fotó van most ezen az oldalon, de a régi fotóblogján nagyon sok szebbnél szebb képet láthattam már. Ezt az újat nemrég indította, ezért nincs sok kép)

Üdv,

Vincent

juice írta...

Nagyon köszi Ákos, már 13% :D
Megtiszteltél.

Megyeri Domonkos írta...

Bitedánke :)