Érdemes megfigyelni, hogy milyen mennyiségű felszerelést használnak ehhez az elsőre egyszerűnek tűnő fotóhoz.
2010. július 7., szerda
Ételrögzítési technika profiktól
Az ételfotózás egy egész érdekes fajtája a kereskedelmi fotográfiának. Magát a fotót rendszerint több órás előkészület előzi meg és sok esetben még food stylist is részt vesz a munkában. Az ő dolga, hogy az étel úgy nézzen ki, hogy az a legkívánatosabb legyen. Persze mindezt sokszor olyan eszközökkel érik el, hogy az étel rendszerint nem fogyasztható a fotózás után. Rengeteg trükköt alkalmaznak. A következő videóban azt tudhatjátok meg, hogy hogyan lehet egy pizzát úgy megcsinálni, hogyha egyetlen szeletet veszel ki belőle, akkor a sajt nyúlós legyen, de ne rántsa magával a pizza többi részét. Érdekes megoldást alkalmaznak. :)
Érdemes megfigyelni, hogy milyen mennyiségű felszerelést használnak ehhez az elsőre egyszerűnek tűnő fotóhoz.
Érdemes megfigyelni, hogy milyen mennyiségű felszerelést használnak ehhez az elsőre egyszerűnek tűnő fotóhoz.
ennél azért jóval egyszerűbb trükkök vannak a pizzához. fúrógép nélkül is meg lehet csinálni
VálaszTörléshát nem tudom, hogy írnám a nokedli-blogomat, ha a vacsoráról minden felvétel ennyi idöt és eszközt igényelve készülne. talán még a kedvemís elmenne az ételfotózástól pár alkalom után;-)
VálaszTörlés